Título: | BUSINESS PLAN: JAPANESE RESTAURANT KING-KONE. | ||||||||||||
Autor(es): |
HARMONY JULIE BEJA |
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Colaborador(es): |
ELAINE ASSAYAG - Orientador |
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Catalogação: | 06/OUT/2008 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=12294@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=12294@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.12294 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
This business plan has as main objective to analyze the
viability
(market study) for the opening of a commercial
establishment of the
nourishing branch, that contemplate the typical
characteristics of a
Japanese restaurant with focus in an only product, in the
quarter of
Barra da Tijuca, with the participation of 02 (two)
partners investors and
administrators.
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