Título: | BUFFET GARRIDO: BUSINESS PLAN | ||||||||||||
Autor(es): |
RENATA BLOISA GARRIDO |
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Colaborador(es): |
MARCO AURÉLIO FAGUNDES ALBERNAZ - Orientador |
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Catalogação: | 10/MAR/2006 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=7897@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=7897@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.7897 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
The objective of this work is to analyze the viability of
a buffet business
plan. The research was based on a traditional and trend
buffet companies of São
Paulo. After the analyses and an interview with one of the
most important head of
the buffet business we could organize a Business Plan that
will be presented.
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