Título: | IMPLEMENTATION PLAN OF A FOOD RECYCLING PROJECT AT UNIVERSITIES DINING HALLS | ||||||||||||
Autor(es): |
FABIO EHRLICH |
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Colaborador(es): |
ANDRE LUIZ ROIZMAN - Orientador |
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Catalogação: | 15/FEV/2006 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=7778@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=7778@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.7778 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
The meaning of this paper work is to analyze the
implementation possibility of a
student run program of food recycling at universities,
already used in the US, in a
Brazilian context, with start-up at PUC-Rio´s dining hall.
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