Título: | BUSINESS PLAN: AN ECONOMIC FEASIBILITY STUDY OF DM GOURMET RESTAURANT | ||||||||||||
Autor(es): |
DENNIS MATHESON |
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Colaborador(es): |
MARCELO CABUS KLOTZLE - Orientador |
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Catalogação: | 14/FEV/2006 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=7773@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=7773@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.7773 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
The opening of a new business requires numerical analyses
as well
profund studies about strategic and organizational
structure. One of the main tools
used by the administrators to analyse the fleasbility of a
project is to elaborate a
business plan. This way, the developed wokr intends to
analyse the economical
fleasbility, in a manner of a business plan, of the pening
of an executive restaurant at
Barra da Tijuca, Rio de Janeiro.
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