Título: | BUSINESS PLAN OF A BAR | ||||||||||||
Autor(es): |
FELIPE BOU DIB |
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Colaborador(es): |
TOMAZ ADOUR DA CAMARA - Orientador |
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Catalogação: | 11/AGO/2005 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=6803@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=6803@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.6803 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
This business plan was developed to present the opening of
a Whisky Club for
investors. The company will be located in Rio de Janeiro
city, having as target the
public of high middle class, above of the 40 years old in
Barra of the Tijuca
neighborhood, therefore through this study, was verifed a
potential market in
explored.
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