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TRABALHOS DE FIM DE CURSO @PUC-Rio
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Título: THE VEGETARIAN CONSUMER BEHAVIOR: WHAT ARE THE REASONS THAT LEAD TO THE CONSUMPTION OF VEGETARIAN PRODUCTS IN RIO DE JANEIRO
Autor(es): MARCELA BOSSART MAYA
Colaborador(es): JOAO RENATO DE SOUZA COELHO BENAZZI - Orientador
Catalogação: 21/DEZ/2016 Língua(s): PORTUGUESE - BRAZIL
Tipo: TEXT Subtipo: SENIOR PROJECT
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Referência(s): [pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=28486@1
[en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=28486@2
DOI: https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.28486
Resumo:
Through interviews in a vegetarian restaurant in Rio de Janeiro, this paper discusses the reasons why vegetarians and non vegetarians consume vegetarian products in Rio de Janeiro. Wanted discuss why not vegetarians they consume vegetarian diet and understand in what situations this actually occurs.
Descrição: Arquivo:   
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