Título: | BUSINESS PLAN: VILA NAPOLI PIZZERIA | ||||||||||||
Autor(es): |
GUSTAVO VENEZIANI GALVAO |
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Colaborador(es): |
ROBERTO VELASCO KOPP JUNIOR - Orientador |
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Catalogação: | 25/JUN/2012 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=19718@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=19718@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.19718 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
This business plan aims to analyze the possibility and viability of establishing the Vila Napoli Pizzeria, a new restaurant in Vassouras, city in the state of Rio de Janeiro, specialized in pizza and with strong italian influence. Management will be familiar with three partners. The project has as differentials an exclusive menu, sophisticated environment and an alternative location. The expected opening is for a minimum period of two years.
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