Título: | BUSINESS PLAN FOR IMPLEMENTATION AND MANAGEMENT FOR A ARAB FAST-FOOD RESTAURANT IN THE CENTER OF RIO DE JANEIRO | ||||||||||||
Autor(es): |
ANDRE FONSECA DA SILVA |
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Colaborador(es): |
JOSE CORREIA DE OLIVEIRA - Orientador |
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Catalogação: | 03/AGO/2007 | Língua(s): | PORTUGUESE - BRAZIL |
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Tipo: | TEXT | Subtipo: | SENIOR PROJECT | ||||||||||
Notas: |
[pt] Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio. [en] All data contained in the documents are the sole responsibility of the authors. The data used in the descriptions of the documents are in conformity with the systems of the administration of PUC-Rio. |
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Referência(s): |
[pt] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=10238@1 [en] https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/projetosEspeciais/TFCs/consultas/conteudo.php?strSecao=resultado&nrSeq=10238@2 |
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DOI: | https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.10238 | ||||||||||||
Resumo: | |||||||||||||
The purpose of this work is the opening a business
specialized on selling arab sandwiches in Rio de Janeiro´s
Downtown. The work has as main objective the management,
implementation, and to show the viability of a buisiness
from the gastronomic setor. The work also observes main
apects of a business plan, with the purpose of clarifing
the following aspects: management models and main
operacional process.
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