Logo PUC-Rio Logo Maxwell
ETDs @PUC-Rio
Título: METHOD DEVELOPMENT FOR THE DETERMINATION OF TOTAL SE BY ICP-MS AND ITS SPECIES BY HPLC-ICP-MS IN FOOD SUPPLEMENT AND IN ISOTOPICALLY ENRICHED YEAST
Autor(es): JEFFERSON RODRIGUES DE SOUZA
Orientador (es) : TATIANA DILLENBURG SAINT PIERRE
Coorientador (es): MARCIA SILVA DA ROCHA
Instituição: PUC-RIO - PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO
Programa: GRADUATE PROGRAM IN CHEMICAL ENGINEERING
Área: CHEMISTRY
Banca: TATIANA DILLENBURG SAINT PIERRE - PUC-RIO
RICARDO ERTHAL SANTELLI - UFRJ
RICARDO QUEIROZ AUCELIO - PUC-RIO
JOSE MARCUS DE OLIVEIRA GODOY - PUC-RIO
CHRISTIANE BEATRICE DUYCK - UFF
MARCIA SILVA DA ROCHA - INMETRO
MARIA LUISA FERNANDEZ SANCHEZ - UNIOVI
RODRIGO CACIANO DE SENA - INMETRO
Vocabulário: FOOD SUPPLEMENT
HPLC-ICP-MS
ICP-MS
SELENIUM
SELENOMETHIONINE
Apresentação: 29/MAR/2017
Aceitação: 29/MAR/2017