Título: | METHOD DEVELOPMENT FOR THE DETERMINATION OF TOTAL SE BY ICP-MS AND ITS SPECIES BY HPLC-ICP-MS IN FOOD SUPPLEMENT AND IN ISOTOPICALLY ENRICHED YEAST | ||
Autor(es): |
JEFFERSON RODRIGUES DE SOUZA |
||
Orientador (es) : |
TATIANA DILLENBURG SAINT PIERRE |
||
Coorientador (es): |
MARCIA SILVA DA ROCHA |
||
Instituição: | PUC-RIO - PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO | ||
Programa: | GRADUATE PROGRAM IN CHEMICAL ENGINEERING | ||
Área: | CHEMISTRY | ||
Banca: |
TATIANA DILLENBURG SAINT PIERRE - PUC-RIO RICARDO ERTHAL SANTELLI - UFRJ RICARDO QUEIROZ AUCELIO - PUC-RIO JOSE MARCUS DE OLIVEIRA GODOY - PUC-RIO CHRISTIANE BEATRICE DUYCK - UFF MARCIA SILVA DA ROCHA - INMETRO MARIA LUISA FERNANDEZ SANCHEZ - UNIOVI RODRIGO CACIANO DE SENA - INMETRO |
||
Vocabulário: | FOOD SUPPLEMENT HPLC-ICP-MS ICP-MS SELENIUM SELENOMETHIONINE |
||
Apresentação: | 29/MAR/2017 | ||
Aceitação: | 29/MAR/2017 |