Título: | RELATIONAL DESIGN: A WAY TO CONNECT, VIABILITY AND RECOVERY OF HANDCRAFTED FOOD PRODUCTS IN BRAZIL | ||
Autor(es): |
LAURA DE SOUZA COTA CARVALHO SILVA PINTO |
||
Orientador (es) : |
ALFREDO JEFFERSON DE OLIVEIRA |
||
Coorientador (es): |
ROBERTO DOS SANTOS BARTHOLO JÚNIOR |
||
Instituição: | PUC-RIO - PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO | ||
Programa: | GRADUATE PROGRAM IN DESIGN | ||
Área: | DESIGN AND SOCIETY | ||
Banca: |
ALFREDO JEFFERSON DE OLIVEIRA - PUC-RIO FERNANDO BETIM PAES LEME - PUC-RIO LUIZ FELIPE GUANAES REGO - PUC-RIO ROBERTO DOS SANTOS BARTHOLO JÚNIOR - UFRJ GISELLE SCHMIDT ALVES DIAZ MERINO - UFSC LEONARDO BARCI CASTRIOTA - UFMG |
||
Vocabulário: | BUSINESS MODEL EXPERIENCE FAMILY FARMING SOCIAL ENTERPRISE SOCIAL INNOVATION TERRITORY VALORIZATION |
||
Apresentação: | 08/ABR/2016 | ||
Aceitação: | 08/ABR/2016 |