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Título: PERCEPTION OF SUSTAINABILITY UNDER THE EYES OF BAR AND RESTAURANT OWNERS DURING COVID-19 PANDEMIC
Autor: JOAO PEDRO BASSO
Instituição: PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO - PUC-RIO
Colaborador(es):  DANIEL KAMLOT - ADVISOR
Nº do Conteudo: 51719
Catalogação:  05/03/2021 Idioma(s):  PORTUGUESE - BRAZIL
Tipo:  TEXT Subtipo:  SENIOR PROJECT
Natureza:  SCHOLARLY PUBLICATION
Nota:  Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio.
Referência [pt]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=51719@1
Referência [en]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=51719@2
Referência DOI:  https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.51719

Resumo:
Sustainability is a theme that is increasingly appearing, not only in the media but also in effective practices in the market in several sectors. The bar and restaurant sector has also been changing, with the market gradually demanding sustainable actions. With the advent of the COVID-19 pandemic, however, certain trends accelerated, some of them contributing to a sustainable management. Because of this, with new demands in a sustainable sense, the understanding of individuals with decision-making power about sustainability in bars and restaurants is an essential factor for significant changes towards a complete sustainable management.

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