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Coleção Digital

Avançada


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Título: COMPETENCE MANAGEMENT: A STUDY OF SPORT THEMED RESTAURANTS
Autor: BRUNO CASTELLO MEMORIA
Instituição: PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO - PUC-RIO
Colaborador(es):  SANDRA REGINA DA ROCHA PINTO - ADVISOR
Nº do Conteudo: 19145
Catalogação:  09/02/2012 Idioma(s):  PORTUGUESE - BRAZIL
Tipo:  TEXT Subtipo:  SENIOR PROJECT
Natureza:  SCHOLARLY PUBLICATION
Nota:  Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio.
Referência [pt]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=19145@1
Referência [en]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=19145@2
Referência DOI:  https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.19145

Resumo:
This essay aims to identify the main competencies in the business of bars and restaurants with sportive themes in the Rio de Janeiro city. First, the food service market will be examined, and also the segment of thematic restaurants. To define the notion of competence, we turn to the theory, using academic books and articles to better explain this concept and its importance on the efficiency of organizations. Through personal interviews, the information was obtained directly from the partners, managers and employees of these establishments, about the main skills needed in the managements of this enterprise. With all the information available, an analysis was performed, followed by a conclusion.

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