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Coleção Digital

Avançada


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Título: THE HUMAN RESOURCES POLICY FOR THE FRANCHISE OF PEPÊ
Autor: BIANCA DAEMON AGUIAR
Instituição: PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO - PUC-RIO
Colaborador(es):  MARIA CRISTINA ASSUMPCAO CARNEIRO - ADVISOR
Nº do Conteudo: 5544
Catalogação:  04/10/2004 Idioma(s):  PORTUGUESE - BRAZIL
Tipo:  TEXT Subtipo:  SENIOR PROJECT
Natureza:  SCHOLARLY PUBLICATION
Nota:  Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio.
Referência [pt]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=5544@1
Referência [en]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=5544@2
Referência DOI:  https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.5544

Resumo:
This work suggests the implementation of a proper human resource policy for the fast-food franchise of Pepê, in other words, a human resource policy in the operational level for a small company. The paper will show the benefits which will come from applying a rigid criteria of employees selection, a suitable training program, an incentive program and a salary and position plan, reaching a greater operational effectiveness, as a result of having motivated employees. It will also show the existing problems regarding human resources and will suggest solutions that value the employees, emphasizing their great importance for the company s success and having the franchise reach excellence in the area, so that it can expand itself.

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