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Coleção Digital

Avançada


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Título: MOTIVATIONS OF THE BRAZILIAN CONSUMER ON BUYING FOOD MADE IN ITALY
Autor: LUCA CARBONI
Instituição: PONTIFÍCIA UNIVERSIDADE CATÓLICA DO RIO DE JANEIRO - PUC-RIO
Colaborador(es):  RENATA CELI MOREIRA DA SILVA - ADVISOR
Nº do Conteudo: 26324
Catalogação:  06/05/2016 Idioma(s):  PORTUGUESE - BRAZIL
Tipo:  TEXT Subtipo:  SENIOR PROJECT
Natureza:  SCHOLARLY PUBLICATION
Nota:  Todos os dados constantes dos documentos são de inteira responsabilidade de seus autores. Os dados utilizados nas descrições dos documentos estão em conformidade com os sistemas da administração da PUC-Rio.
Referência [pt]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=26324@1
Referência [en]:  https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/colecao.php?strSecao=resultado&nrSeq=26324@2
Referência DOI:  https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.26324

Resumo:
Nowadays, in a globalized world where people and countries are increasingly close and connected to each other, there are more options in choosing products of all types and the competition between organizations is increasing . It s no different in the food industry. There are different products offer, each product with different types of attributes and nationalities, making the consumer decision process more complicated with all these options, Thus, customer should seek more information to distinguish one product from the other to select the one that best satisfy them. This work was undertaken to identify the motivation of customers in buying food from Italy, and how they are influenced by this attribute at the time of purchase. Information about how is formed the decision process of consumers, the motivations that lead him to buy the made in italy product and how the country of origin effect influences consumers of Italian products and services. All of this in the context of the current Brazilian food market.

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